Debavurarea si rotunjirea muchiilor

Debavurarea si rotunjirea muchiilor tablelor dupa debitare

Cum funcționează
Mașinile de debavurat și rotunjire a marginilor cu configurație ZC combină debavurarea și rotunjirea puternică a marginilor într-o singură mașină, procesând piese mici și mari tăiate în principal pe laser și plasmă.

Rola de contact cu diametru mare debavurează eficient bavurile de dimensiuni mici și medii, în timp ce cele 2 curele transversale abrazive contrarotative lasă o margine rotunjită atât pe contururile interne, cât și pe cele externe ale pieselor.

Mașinile de debavurat și de rotunjire a muchiilor DM-ZC sunt disponibile în 3 lățimi de lucru (660, 1100 și 1350 mm) fiind dimensionate pentru a se potri pe cele mai uzuale materiale folosite în de producție de companiile prelucratoare de table. Deoarece cele 2 stații au o construcție independentă, aceste mașini permit lucrul doar cu 1 stație. Realizarea unei margini rotunjite pe piesele tăiate cu laser sau perforate, fără bavuri sau furnizarea unui finisaj liniar pe table este posibilă cu oricare dintre aceste versiuni.

Debavurarea și rotunjirea marginilor pieselor mici până la 50x50mm este unul dintre marile puncte forte ale acestor mașini. Mai mult, această linie de echipamente poate fi dotată cu sisteme de returnare a pieselor și mese cu role suport, crescând productivitatea atât la prelucrarea pieselor mici, cât și la cele mari. Integrarea cu aceste dispozitive este foarte facilă datorită designului utilajelor care include înălțime de lucru a benzii transportoare fixă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *